TAAS MENNÄÄN!

 Eternautti-kirjat ovat juuri saamassa siunauksen tekijöiden perikunnilta ja lähdössä painoon, joten emme malta enää odottaa, vaan polkaisemme seuraavan kampanjan käyntiin samoilla lämpimillä!

Suurella ilolla ilmoitamme, että tänä vuonna julkaisemme yhteistyössä Story House Egmontin kanssa ja Mesenaatti.me-joukkorahoitusalustan avulla amerikansuomalaisen Wally Woodin sarjakuvakokoelman!

Kampanja julkistettiin juuri Tampere Kupliissa ja se on käynnissä neljä viikkoa tai vähemmän, jos saavutamme 15 000 euron ALV-rajan sitä ennen. Kannattaa siis olla nopea, jos haluaa varmistaa, ettei jää ilman!

Mukana oli myös originaalipiirroksia sekä suomalaisilta että ulkomaiselta taiteilijalta, mutta ne menivät heti alkumetreillä, joten yritämme hankkia niitä lisää.

Pääset mukaan mesenoimaan tästä linkistä:  
https://mesenaatti.me/2436/wally-wood-verta-ja-varistyksia-sarjakuvakokoelma-suomeksi/



Huomaathan, että meillä on Tampere Kupliin ajan Early Bird tarjous voimassa vain viikonlopun ajan, eli jos haluat säästää 5€ kirjasta/kirjanmerkistä, kannattaa toimia nopeasti!

Amerikansuomalainen Wally Wood (s. 1927, k. 1981) oli yksi Yhdysvaltojen arvostetuimpia sarjakuvataiteilijoita Jack Kirbyn ja Will Eisnerin ohella. Woodin sarjakuvia on julkaistu suomeksi satunnaisesti siellä täällä, mutta ei koskaan omana kokoelmakirjanaan.

Teidän avustuksellanne paikkaamme nyt tämän häpeällisen puutteen, ja julkaisemme Wally Wood: Verta ja väristyksiä-kokoelmakirjan. Kirjaan on koottu Woodin parhaita scifi-, kauhu- ja sotasarjakuvia vuosien varrelta, joista suurinta osaa ei ole koskaan julkaistu suomeksi. Kirjan toimittaa ja kääntää Jouko Ruokosenmäki.

Woodin tunnistettavaa kädenjälkeä on nähty muun muassa Mad-lehden sekä EC Comicsin kauhujulkaisujen sivuilla. Wood piirsi hetken myös The Spiritiä sekä Daredevil-sarjakuvia Marvelille. Woodin avustajilleen tekemä ”22 Panels That Always Work”-ohje on merkittävä sarjakuvakerronnan klassikko.

Kommentit

Suositut tekstit