MYÖS ETERNAUTTI 1969 SUOMEKSI!

 

NYT SE ON VIRALLISTA!
KAIKKIEN 219 MESENAUTIN ANSIOSTA SAAMME SUOMEKSI MYÖS ETERNAUTTI 1969!!!

Olemme nyt virallisesti neuvottelemassa Eternautti 1969:n julkaisuoikeuksista! Tämä Eternautin luojan Oesterheldin ja taiteilija Alberto Breccian Eternautin uusintaversio vuodelta 1969 tullaan siis myös julkaisemaan suomeksi MESENAUTTIEN ANSIOSTA!

Alberto Breccia (1919-1993) oli yksi Etelä-Amerikan arvostetuimmista sarjakuvataiteilijoista. Itseoppinut taiteilija opetteli piirtämään käyttämällä hiiltyneitä puun paloja ja sekoitti omat temperavärinsä. Vuonna 1969 käsikirjoittaja Héctor Oesterheld ja Breccia aloittivat uuden, poliittisesti latautuneemman, tulkinnan alkuperäisen Eternautin tarinasta Gente-lehdessä. Sitä tehdessään Breccia kehitti kokeellisen tyylinsä huippuunsa, ja nousi lopulta kansainväliseen kuuluisuuteen.

Kyseessähän on siis lyhennetty versio kampanjamme pääartikkelista, Eternautista. Tässä 1969 "remakessa" on sivuja vain vähän reilu 50 (verrattuna alkuperäiseen Eternauttiin, jossa 350), mutta Breccian upea taide pysäyttää ja loksauttaa leuan jokaikisen ruudun kohdalla.

Huom! Eternautti 1969 kansiluonnos on vielä alustava, joten muutokset siihen ovat mahdollisia! Eternautti 1969 tulee myös kirjakauppamyyntiin kuten Eternauttikin, mutta MESENAUTIT SAAVAT TÄMÄN USKOMATTOMAN UPEAN TAIDEHERKUN ILMAISEKSI ETERNAUTIN ODOTUKSET YLITTÄNEEN RAHOITUKSEN MYÖTÄ!
 







 

Kommentit

Suositut tekstit