MENESTYKSELLÄ ON SEURAUKSENSA :)

 148 MESENAUTTIA JA 10678€ KOOSSA!


Aivan uskomatonta että teitä, jotka uskovat projektiin ja laatusarjakuvan julkaisuun joukkorahoituksella löytyy niin paljon, että teemme jälleen historiaa! Olemme enää 6 mesenautin päässä Dropsie Avenueen uskoneista ja euroissa olemme jo menneet reilusti yli. SUURKIITOS vielä kerran kaikille TEILLE MESENAUTIT! ❤️😊


Kampanja on siis tosiaan ylittänyt hyvinkin varovaiset odotuksemme, ja sen johdosta olemme alkaneet miettiä ekstroja mitä tulemme teille varsinaisen kirjan lisäksi tuottamaan. Sen verran suunnitelmistamme on jo paljastettu että se luvattu slipcase-kirjakansio (VAIN MESENAUTEILLE) tullaan toteuttamaan, ja kirjan sidonnasta tehdään niin hyvä kuin rahalla saa. Muitakin suunnitelmia on, mutta kerromme niistä toivon mukaan mahdollisimman pian. Joka tapuksessa kampanjan onnistuminen yli odotusten tarkoittaa sitä että kaikki MESENAUTIT tulevat varmasti saamaan reilusti vastinetta rahoilleen!


Kampanjan lyhentämisilmoituksesta, joudumme verotusteknisistä syistä ikävä kyllä lopettamaan kampanjan jos 15000€ raja lähestyy, koska teemme tätä kampanjaa yksityishenkilöinä, pääasiassa ilman vastiketta, joten emme myöskään halua yllättäviä veroseuraamuksia. Eli näillä näkymin kampanja pysyy auki ainakin pari viikkoa, ellei tuo raja tule aiemmin vastaan.

Kommentit

Suositut tekstit